Bedrijvencompetitie 2018-2019

Bedrijvencompetitie 2018 – 2019

Na een stroeve aanloop periode, waarbij in eerste instantie de animo wat tegen viel, zijn wij zaterdag 13 oktober gestart met een bedrijvencompetitie.

Door aan de opzet ook familie c.q. vriendenteams toe te laten groeide de animo en zijn er inmiddels twee wedstrijd dagen afgewerkt. De eerste zaterdagavond was het, zeker voor de niet ervaren teams, even wennen aan het spelletje maar gaandeweg kwam men er steeds beter in, wat in de tweede avond resulteerde in enkele verrassende uitslagen.

Hoe de sfeer zich ontwikkeld blijkt wel uit de tweede avond toen de deelnemers werden verwend met lekkere hapjes, meegebracht en aangeboden door de deelnemers van Oosten Vis en Nobel Schoenen.

Er zijn al teams welke een bedrijf tenue hebben aangeschaft en andere overwegen dit ook te gaan doen zodat de competitie steeds meer een vrolijk karakter krijgt. Ook heeft er al iemand te kennen gegeven zich met januari aan te melden als lid van Midi en zijn er inmiddels mensen welke aan geven een volgend keer zeker ook mee te gaan doen, een goede zaak dus.

In de december maand wordt er niet gespeeld, de volgende zaterdagavonden zijn 12 en 26 januari, 16 februari en 23 maart.

Enthousiast geworden? Op deze avonden is het altijd mogelijk met uw bedrijf of vrienden/familie vrijblijvend een balletje te gooien, kosten € 5.- p.p. per avond.

Voor vragen: Hans Olsthoorn, 06-10979264 of Cok de Vogel 015-2560923

Deelnemers aan de competitie zijn: Hoveniersbedrijf Dorus v.d. Kraan, Bureau Nomden (Hypotheek, Financieel adviseur, Verzekeringen), Nobel schoenen, Zeevishandel van Oosten, Kneppers, Randamie, Mixy, van Eijk.

Hans Olsthoorn en Cok de Vogel

Bekijk hier wat foto`s

De stand na 2 speeldagen:

naam gewonnen partijen
1 v.d. Kraan 1 5
2 Nomden 2 5
3 v.d. Kraan 2 4
4 Kneppers 3
5 Randemie 3
6 Mivy 3
7 van Eijk 2
8 Nomden 1 2
9 Nobel 2
10 van Oosten 1