NPC 2018-2019

(laatst bijgewerkt 21 maart 2024)

 

MIDI in de NPC 2018-2019

MIDI heeft in het seizoen 2018-2019 met 3 teams deelgenomen aan de NPC.
Deze waren ingedeeld in:

  • MIDI 1 in de tweede divisie, poule 2002
  • MIDI 2 in de derde divisie, poule 3002
  • MIDI 3 in de vierde divisie, poule 4006

MIDI 1 bestond uit Monique Bakker, Lotte van Bergenhenegouwen, Sander Beukers, Steef Kraan, Fred Lagerwaard, Tom van Maanen, Joop Pols, Arnold Steiger, Rob Torremans en Frank Versluis.

MIDI 2 bestond uit Wil Broekhuizen, Hans Dukker, Elly Fransen, Dick van Haarst, Dorus van der Kraan, Ton Scholtes, Niek Tholen, Trudy Torremans, Ton de Vreede en Henri Zeestraten.

MIDI 3 bestond uit Jan van Dijk, Jan van Driel, José Fros, Ria Lander, Wim Mossel, Peter van Poelgeest, Leo Vogelzang, Jan Wittenberg en Jan van der Zanden.

 

Resultaten

MIDI 1 heeft tot op de laatste speeldag uitzicht gehad op de 1e plaats, maar moest op die dag genoegen nemen met de derde plaats door verlies thuis tegen Elza Boules (dat daarmee de eerste plaats bemachtigde en promotie afdwong).

MIDI 2 heeft zich na een slechts start enigszins weten te herpakken in de 2e seizoenshelft, maar uiteindelijk waren de resultaten niet voldoende om de doelstelling (handhaving in de 3e divisie) te kunnen bewerkstelligen.
Degradatie naar de 4e divisie was al voor de laatste speeldag onafwendbaar.

MIDI 3 is het gehele seizoen een goede middenmoter in haar 4e divisie poule geweest. Bij winst op de laatste speeldag (uit tegen Zoetermeer 1) zou zelfs de 3e plaats in de eindrangschikking bereikt kunnen worden. Helaas bleek Zoetermeer te sterk (andere spelers dan in de eerste seizoenshelft), maar met de uiteindelijk behaalde 4e plaats in een poule met de sterke teams ABA 2 en DGW 1 is de doelstelling (handhaving in de 4e divisie) bereikt.

De eindrangschikking van de poules waarin de MIDI-teams uitkwamen (U kunt binnen onderstaand vak scrollen):

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

 

Of klik direct naar de NPC-pagina’s van de betreffende divisies:

(Alle links openen in een nieuw tabblad in uw browser).